Entreprenørmaskiner til ethvert formål

Hos H.P. Entreprenørmaskiner forhandler vi et stort og bredt udvalg af entreprenørmaskiner, og hjælper dig gerne med at finde den rigtige maskine til dit behov.

Kompetent importør med 40 års erfaring

I mere end 40 år har vi importeret entreprenørmaskiner i allerhøjeste kvalitet fra hele verden. Hos os kan du få både nye og brugte maskiner fra verdens førende producenter. Vi sætter vore kunder i højsædet, og vi stræber altid efter at møde dine behov og  udfordringer med kompetent rådgivning og vejledning.

Udforsk vores store sortiment

Vi rådgiver dagligt i køb af entreprenørmaskiner i alle størrelser og til forskellige formål. Vores produktsortiment er stort, så vi kan oftest hjælpe dig med at finde den helt rette maskine. Vi tilbyder blandt andet produkter som gravemaskiner, gummihjulslæssere, hjulgravere, dumpere, kæbeknusere, kegleknusere og andre specialmaskiner. Vore entreprenørmaskiner er produceret af de anerkendte producenter Hitachi Construction Machinery, Sandvik Mining & Rock Technology samt Bell Equipment. Disse producenter er nøje udvalgt på baggrund af deres høje kvalitet.

Kontakt os for at få mere at vide

Mangler du entreprenørmaskiner til dit næste projekt, kan du kontakte os uforpligtende for en åben og ærlig samtale. Vi opererer i hele Danmark, Grønland såvel som på Færøerne. Kontakt os allerede i dag i Jylland på tlf. 76 82 20 20, på Sjælland på tlf. 56 87 10 10 eller i Nuuk på tlf. 299 32 27 00. Du er også velkommen til at kontakte os på mail: info@hpe-as.dk eller via vores kontaktformular, som du finder på vores hjemmeside. Her finder du også den distriktschef, der har ansvaret for netop dit område.

Kontakt os her

Salg og service af entreprenørmaskiner