Jylland 76 82 20 20 Sjælland 56 87 10 10

Hitachi gummihjulslæssere

Hitachis gummihjulslæssere i ZW-6 serien – både de mindre minilæssere og de større modeller - bygger på markedets førende teknologier. De er udviklet med vægt på miljø, førerkomfort og sikkerhed. De opfylder kundernes krav om ekstraordinær produktivitet – og samlede ejeromkostninger på det lavest mulige niveau.

En Hitachi læsser er en sikker og komfortabel arbejdsplads, der samtidig giver maskinføreren det bedste udsyn. Gummihjulslæsseren – eller gummigeden – opfylder alle forventningerne til kræfter og manøvredygtighed, så arbejdet kan udføres hurtigt og effektivt.

En kompakt minilæsser - eller de større hjullæssere fra Hitachi - er markedets bedste køb, hvis du har brug for en driftssikker gummiged, som er billig i brændstof og suveræn i hydraulikken. I forbindelse med et salg af en brugt læsser, holder den en fordelagtig gensalgs pris.

Som leverandør og forhandler af Hitachi i Danmark er H.P. Entreprenørmaskiner garant for, at du får den optimale rådgivning i forbindelse med dit køb af en kompakt minilæsser eller en af de større modeller.

 

H.P. Entreprenørmaskiner A/S