Jylland 76 82 20 20 Sjælland 56 87 10 10

Hitachi minilæsser

De nye kompakte mini læssemaskiner fra Hitachi er udviklet specielt til at opfylde kravene i den europæiske bygge- og anlægsbranche. ZW65-6, ZW75-6 og ZW95-6 tilbyder fremragende ydeevne uden at gå på kompromis effektiviteten, takket være det lave brændstofforbrug. Den nye serie styrker Hitachis omdømme for holdbare produkter. Modellerne ZW65-6, ZW75-6 og ZW95-6 er ekstremt alsidige med et komfortabelt arbejdsmiljø, og de sætter nye standarder for pålidelighed.

Minimal servicetid
Et serviceinterval på 500 timer betyder, at Hitachis kompakte minilæssere kan fungere pålideligt i længere tid mellem olie- og filterskiftene. Det giver minimal nedetid og en høj tilgængelighedsgrad.

Hurtig adgang
Motordækslet er let at åbne og giver nem adgang til motorrummet, dieseltanken og brændstoffilteret. Det hjælper med til at gennemføre den regelmæssige vedligeholdelse hurtigt for at sikre pålidelig ydeevne.

Mere effektiv køling
En temperaturafhængig, hydraulisk drevet kølervinge bidrager til en forbedret brændstoføkonomi.

Sikker vedligeholdelse
Frakoblingskontakten til batteriet er nu standard. Den hjælper med til at undgå elektriske ulykker under vedligeholdelsen, og den bevarer batteriets energi under langvarig opbevaring.

Optimal tilgængelighed
En ekstra serviceventil til tømning af motor- og hydraulikolie fås som ekstraudstyr. Den sparer tid under rutinemæssig vedligeholdelse og bidrager til at maksimere oppetiden.

H.P. Entreprenørmaskiner er forhandler af Hitachi i Danmark og garant for, at du får den optimale rådgivning i forbindelse med at vi sælger minilæsser eller en af de større gummihjulslæssere.

 

 

 

H.P. Entreprenørmaskiner A/S